Delavnica

Imate občutek da bi procesi lahko potekali hitreje?
Tudi vam naraščajo stroški poslovanja, medtem ko učinkovitost pada?

POTEM JE ČAS ZA DIGITALNO TRANSFORMACIJO PODJETJA

Digitalna transformacija podjetja

Kar zadeva digitalizacijo, so številna podjetja veliko bolj razvita, kot si mislijo. V številnih podjetjih procesi že potekajo digitalno ali so digitalno podprti, potrebno jih je le dodelati in vpeti v sistem - povezati v celoto.

Brez ustrezne strategije in razumevanja digitalizacije obstaja nevarnost, da bi se razvoj podjetja lahko upočasnil, kar posledično pripelje do vlaganja brez pravega učinka za ustvarjanje dodane vrednosti.

Postanete konkurenčnejši tudi na tujih trgih - ne zanemarite vlogo digitalizacije!

Kje vam lahko pomagamo:

  • Hardware: prevetritev zmogljivosti vaše opreme in infrastrukture. Vašim potrebam primerno pripravimo optimalno rešitev, konkurenčne cene in financiranje opreme v kolikor je le ta potrebna
  • Software: svetujemo pri izboru CRM, ERP in ustvarjanju spletne podobe, ki je preko vašega internega programa podprta z B2B ali B2C rešitvijo.
  • Orodja: glede na ključne kazalce uspešnosti vam postavimo okolje za lažje spremljanje promocijskih aktivnosti, spodbujanje prodaje (KPI) in optimizacijo ter kontrolo računovodstva in logistike.
Želim prodati več

Vidim izziv

Zavedate se da bi procesi morali potekati hitreje, vaše produkte in storitve želite tržiti agresivneje. Čas je za brezplačno spoznavno delavnico na kateri prisluhnemo vašim željam in izzivom.

Analiza podatkov

S povezovanjem in analiziranjem podatkov, ocenimo ali in kako lahko pomagamo za boljšo prepoznavnost vaše družbe, višjo prodajo, zvestobo kupcev ter zmanjševanje stroškov.

Priprava plana

Na osnovi ocenjenega potenciala za vas pripravimo načrt, ki odigra ključno vlogo za poslovanje, saj velikokrat dosežemo stroškovno učinkovitejše in nove prodajne kanale.

Realizacija

Po sprejetju načrta pomagamo izobraziti vaše kolege za uporabo digitalnih rodij, na osnovi katerih je analiza vložka in rezultatov bistveno lažja, transparentna in bolj dostopna.

Začnimo projekt

S pomočjo digitalizacija vam bomo pomagali pohitriti procese v poslovanju in znižali stroške istih!

Izpolnite obrazec in prejmite klic svetovalca, ki vam bo podal vse informacije.

Copyright © 2024 Bitset, www.bitset.si. Vse pravice pridržane.