Distribucija

Zakaj Bitset?

Ker smo partner ki posluša in vsakodnevno spremlja potrebe končnih uporabnikov in trga, ker imamo odlično po prodajno podporo, tim strokovnjakov katerim cilj je dolgoročno zadovoljstvo partnerja in končnega uporabnika!

Ker imamo orodje s pomočjo katerega za vas hitro in učinkovito izdelamo spletno trgovino vseh naših izdelkov, ker pomagamo pri promocijskih aktivnostih, ker je večina naših produktov best price performance. Ker glede na regijsko povezanost delujemo hitreje.

Podpora

Zadovoljen končni uporabnik vpliva na stabilnost poslovanja naših partnerjev. Za vas bo poskrbela dinamična in izkušena ekipa IT strokovnjakov, vam pravilno svetovala, kako bolje izkoristiti vaša sredstva ob nakupu IT opreme, iztržiti višjo dodano vrednost in povečati zvestobo vaših kupcev.

Lasten servis!

Naša velika prednost je lastni servis, ki se od večine ostalih razlikuje v tem, da je hitrejši in bistveno bolj usmerjen k zadovoljstvu končnih uporabnikov.

Izkoristite priložnost, da preverite alternativno ponudbo. Zagotavljamo vam zanesljiv in konstanten vir priložnosti, ki temeljijo na dolgoročnem sodelovanju in zaupanju!

BLAGOVNE ZNAMKE

Kako postanete del naše zgodbe?

Registrirajte se in oplemenitite svojo ponudbo, postanite del družbe ki skrbi za prijaznejše IT okolje!

Izpolnite obrazec za registracijo in prejmite klic svetovalca, ki vam bo podal vse informacije.

Copyright © 2024 Bitset, www.bitset.si. Vse pravice pridržane.