Splošni pogoji

CENIK

Ceniki predstavljajo osnovno informacijo, s katero obveščamo svoje partnerje o ponudbi, ceni in osnovnih specifikacijah blaga. Cene so v EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne objave. Posebne ponudbe veljajo do razprodaje zalog! Napake niso izključene! Ceniki se posredujejo preko elektronske pošte v obliki zapisa Microsoft Excel formata, na voljo pa so tudi preko spletne strani, ki je dostopna preko dodeljenega gesla.

SPLETNA STRAN in B2B

Preko naše spletne strani www.bitset.si pogodbenim partnerjem, s pomočjo gesla in B2B portala, omogočamo dostop do cenikov in specifikacij ter zalog naših prodajnih programov. B2B portal partnerju omogoča naročanje artiklov, rezervacijo, pregled zalog in trenutnih cen ter pregled podatkov o svojih nedobavljenih nalogih. Posredovanje svojih gesel nepogodbenim partnerjem, lahko privede do prekinitve pogodbe in poslovnega sodelovanja med kupcem in podjetjem BITSET.

NAROČILA

Predračun pošljemo v skladu z željami kupca po elektronski pošti ali po navadni pošti. Veljavnost ponudbe je 48 ur. Partner lahko rezervacijo blaga uredi v dogovoru s komercialistom ali preko B2B - rezervacija velja največ 48 ur. Če je kupec ne potrdi z naročilom, se rezervacija po dveh dneh avtomatično izbriše. Naročila, ki se sklicujejo na našo ponudbo, sprejemamo po elektronski pošti, navadni pošti ali preko spletne trgovine B2B.

DOBAVA BLAGA

Ob izdaji blaga izpišemo dobavnico. Prejem blaga kupec potrdi s podpisom dobavnice. Pri naročilih, katerih vrednost je večja od 250 EUR + DDV, organiziramo dostavo na lastne stroške preko dostavne službe Pošte Slovenije ali lastne kurirske službe. Za naročila manjših vrednosti, je možen prevzem blaga v skladišču ali pa se blago pošlje na stroške kupca po dostavni službi, ki jo izbere in plača kupec. Dostavna služba prevzema blago vsak dan do 15. ure. Delovni čas skladišča je od ponedeljka do petka, od 8.00 h  do 16.00 h. Pri dobavi blaga preko dostavne službe, kupec s podpisom dobavnega lista dostavne službe, potrjuje dobavo blaga po priloženi dobavnici, ki je priložena dobavnemu listu. Reklamacije glede dobavljene opreme sprejemamo po elektronski pošti v 8. (osmih) dneh po datumu na dobavnici.

PLAČILNI POGOJI

V primeru, da stranka nima odloga plačila, se blago plača po predračunu vsaj 1 (en) delovni dan pred dobavo blaga. Na podlagi dobavnice se istočasno izda tudi račun, ki se ga naslednji dan pošlje po pošti ali v digitalni obliki. Valuta plačila velja do dogovorjenega limita. V kolikor kupec preseže dogovorjeni limit, se kupec obvezuje, da bo s poplačilom obveznosti, ki presegajo limit, pridobil možnost odloga plačila. Odlog plačila je določen na podlagi realiziranega letnega prometa v preteklem letu, plana za tekoče leto, preizkusne dobe sodelovanja, velikosti naročila ali predhodnega dogovora na podlagi pomembnosti naročila. Pri določenih programih je za plačilo vnaprej, po dogovoru, možno dobiti dodatni popust.

ZAVAROVANJE PLAČILA IN ZAMUDNE OBRESTI

Kupec bo v primeru odloženega plačila za zavarovanje plačila, pred pričetkom izvajanje te pogodbe, predložil bianco menico, avalirano s strani lastnika firme, direktorja ali banke, z ustrezno menično izjavo, ki jo bo predložilo podjetje BITSET. Če za kupca velja avans, kot pogoj plačila, potem bianco menica ni potrebna. V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico obračunati zakonske zamudne obresti. Dobavljena oprema ostane do dokončnega plačila (vključno z morebitnimi obrestmi in stroški) last podjetja BITSET d.o.o. 

VRAČILO IZDELKA

Postopek se lahko izvede le, če so izpolnjeni vsi spodnji pogoji:

Izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži, brez poškodb, brez prask ali vdrtin, z vso pripadajočo opremo, ki je bila produktu priložena ob nakupu. Pri vračilu naprave je obvezno potrebno priložiložiti dokaz o nakupu (račun) in vračilu izdelka (zapisnik). Čas v katerem kupec lahko prijavi poškodbo, prasko ali vdrtino na prenosniku je 3 dni od dneva prevzema. Po preteku treh dni, kupec potrjuje, da prenosnik iz novega-rednega in renew-refurbish programa nima fizičnih poškodb, vidnih prask ali vdrtin. Kupnina ne bo povrnjena v celoti, v kolikor izdelek ne bo vrnjen v enakem stanju, kot ga je kupec prejel. 

Pred vračilom izdelka nas nujno obvestite, da lahko naročimo kurirsko službo Pošte Slovenije, ki bo prevzela izdelek na želenem naslovu.

PIŠKOTKI - za potrebe spletne strani  uporabljamo naslednje piškotke:

a.) Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

b.) Spletna košarica piškotek
S tem piškotkom ohranjamo vsebino košarice, tudi ko zaprete brskalnik in naslednjič odprete. Vsebina košarice v samem piškotku ni razvidna.

c.) Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnjenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

d.) Piškotki Google Analytics

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statementČe želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

* Kako upravljati s piškotki

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku: Mozilla FirefoxInternet ExplorerChromeSafari.

Copyright © 2024 Bitset, www.bitset.si. Vse pravice pridržane.