Renew & Refurbish

Renew & Refurbish program:

Renew & Refurbished produkti, ki jih zastopa podjetje BITSET d.o.o., izvirajo iz več naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže želenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Ko produkt zapusti tovarno, ga ni možno vrniti nazaj, zato pridejo taki izdelki k nam v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v kategorijo - AS NEW.

Ravno tako se v "Renew & Refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami, in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajalčevo skladišče, do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v kategorijo - AS NEW.

V "Renew & Refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so bili na policah v trgovinah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili vrnjeni takoj po nakupu - DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni neposredno v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem funkcionalnem stanju, kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & Refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah.

Zakaj kupiti ASUS, HP, LENOVO in DELL pri BITSET d.o.o.?

  • največja izbira prenosnikov in tablic na trgu,
  • najnovejša tehnologija na zalogi, ponavadi pred uradnim lansiranjem produkta na trgu,
  • originalna kakovost s strani ASUS, HP, LENOVO in DELL,
  • eno leto garancije in servisne podpore,
  • možnost podaljšanja garancije do treh let,
  • najboljši nakup (price performance) za vaše kupce,
  • zmanjšanje proračuna za IT tehnologijo in enaka kakovost hkrati,
  • podpora pri vseh tako manjših kot večjih projektih.

Pozivamo vas, da pristopite k ustvarjanju prijaznejšega informacijskega okolja v Sloveniji, saj vas poslovanje z nami uvršča med ekološko osveščene partnerje!

 

Copyright © 2024 Bitset, www.bitset.si. Vse pravice pridržane.