Izdelava spletnih strani

Spletna stran

Ste vedeli, da imate le 7s časa, da spletnega obiskovalca prepričate, da ostane na vaši strani? Pripravili bomo koncept spletne strani prilagojene vašim produktom ali storitvam.

Zanima me

Spletna trgovina

Ali imate težave z vašo spletno trgovino? Statistika kaže vedno več obiskovalcev, ki pa ne postanejo vaši kupci, ampak ostanejo le obiskovalci. Ali želite trend obrniti in obiskovalce spremeniti v kupce?

Zanima me

Landing page

Namen Landing page-a je predstavitev posameznega izdelka ali storitve na način, da kupca prepriča k nakupu oz. oddaji povpraševanja, za izpostavljeni izdelek oziroma storitev.

Zanima me

Oglaševanje

Google

Ali ste vedeli, da je Google največji iskalnik na svetu? Skoraj 70 % vseh iskanj na spletuse opravi na Googlu. Izkoristite moč najmočnejšega oglaševalskega omrežja.

Zanima me

Facebook

Želite povečati prepoznavnost Vašega podjetja? Vaših storitev? Razširiti doseg bodočih kupcev? Naj Vam pri tem pomaga Bitest. Zakaj Facebook? Zaradi ciljnega targetiranja, različnih tipov oglasov in največjega izkoristka vloženih sredstev.

Zanima me

Youtube

Pozabite televizijo, poslužite se močiyoutuba in za tretjino investicije pridobite enak doseg ciljnih kupcev ter dosežite želene ciljne skupine.

Zanima me

Instagram

Ali ste vedeli, da je Instagram eno najbolj rastočih socialnih omrežij? Preverite njegovo moč in povečajte prepoznavnost Vaše blagovne znamke.

Zanima me

SI digitalni medij

Za Vas po meri pripravimo strategijo digitalnega oglaševanja in Vam zakupimo za Vas najbolj primerne oglaševalske kanale. S tem Vam zagotavljamo ‘best price performance’.

Zanima me

Vsebinski marketing

SEO optimizacija

Ali si želite povečati obisk Vaše spletne strani? Zagotavljamo Vam najvišje pozicije, hkrati pa plačujete samo po učinku, glede na dejansko uvrstitev. Jamčimo pozicioniranje na prvi strani Googla.

Zanima me

Fotografije

Slika pove več kot 1000 besed. Izkoristite potencial Vašega produkta, ter jih prikažite vnajboljši možni luči. Zaupajte profesionalcem.

Zanima me

Video vsebine

Za Vas usvarimo video vsebine, ki kvalitetno predstavijo Vaše storitve in izdelke. S tem poskrbite za dvig prodaje in prepoznavnosti vašega podjetja.

Zanima me

Email marketing

Ali se zavedate moči besed? Ali ste vedeli da se tretjina spletne prodaje generira iz ‘mailingov’? Zaupajte izdelavo nam in izkoristite ves potencial Vaše baze.

Zanima me

Booster

Izboljšajte uspeh Vaše spletne strani. Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom, ki so izboljšali svoje rezultate od 20 do 3000 %.

Zanima me
Copyright © 2024 Bitset, www.bitset.si. Vse pravice pridržane.