FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Učinkovita Facebook oglaševalska kampanja

Facebook ima preko 1,44 milijarde aktivnih uporabnikov po vsem svetu in okoli 1 milijon jih je Slovencev. Zaradi take rasti in velikosti Facebooka je praktično ne mogoče da bi podjetja prezrla tako množično potencialno občinstvo. Z FB Advertisements vam zagotavljamo, da boste kar najbolje izkoristili to virtualno vesolje uporabnikov Facebooka.

Facebook koristi

Z več kot 900.000 edinstvenih obiskovalcev na mesec v SLO, je FB po Googlu najbolj obiskana spletna stran - to omogoča veliko izpostavljenost oglasov

Ciljno občinstvo

FB oglaševalcem omogoča ciljanje na ljudi, ki temeljijo na lokaciji, demografiji, interesih, povezavah in številnih drugih možnostih. Tako lahko ciljate na nišno kategorijo oseb, za katere želite, da se vaš oglas prikazuje.

Plačilo na klik

Plačate samo, če nekdo klikne na vaš oglas. Torej, če nekdo pogleda vaš oglas, vendar ne klikne na to, ne plačujete ničesar.

Proračunski nadzor

Oglaševanje proračunskega nadzora še nikoli ni bilo lažje. Odločite se, koliko ste pripravljeni porabiti in določite zgornjo mejo dnevnega porabljenega proračuna, ki ne bo presežena. Tako vedno vemo kaj lahko pričakujemo in si fiksiramo stroške.

Več ogledov oglasa

  • FB ponuja več prikazov oglasov, ker ljudje obiščejo spletno stran večkrat na dan.
  • Ustvarite slikovne / večje oglase na podlagi slike kot Adwords.
  • Dostop do uporabnikov pametnega telefona
  • Veliko število uporabnikov dostopa do FB prek pametnih telefonov.

Ali je vaš cilj ustvariti promet, povečati ozaveščenost o blagovnih znamkah, sodelovati ali pridobiti kupce ali povečati prodajo? V družbi Bitset imamo orodja, strokovno znanje in izkušnje, ki jih potrebujete za učinkovitejši in razširljiv tržni kanal za vaše podjetje.

Začnimo projekt

Pomagali vam bomo do visokih prodajnih rezultatov.

Izpolnite obrazec in prejmite klic svetovalca, ki vam bo podal vse informacije.

Copyright © 2024 Bitset, www.bitset.si. Vse pravice pridržane.