Politika zasebnosti

V podjetju BITSET d.o.o. upoštevamo zaščito vaših podatkov. Obdelujemo jih v skladu s trenutno veljavno zakonodajo in na ta način skrbimo za brezskrbno uporabniško izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto podjetja BITSET d.o.o., z njo pa vas želimo seznaniti o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na razpolago pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Z uporabo spletnega mesta soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. 

 

Upravljavec

Ker spoštujemo vašo zasebnost, se zavezujemo, da bomo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretji osebi oziroma jih uporabili v druge namene, kot so vam bili v trenutku, ko ste izrecno privolili v obdelavo osebnih podatkov, znani.

Podatki o upravljavcu:

BITSET d.o.o.
Likozarjeva 3
1000 Ljubljana

Davčna številka: SI83318356
Matična številka: 3862283000
Telefon: 051 649 600
E-pošta: info@bitset.si

 

Namen, obseg in uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki so informacije, ki so neposredno ali posredno usmerjene k vaši osebi oz. jih je kot takšne mogoče uvrstiti. 

Podatki, ki jih obdelujemo:

  • osnovnih kontaktni podatki za identifikacijo posameznika (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov)
  • podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo naročenega blaga (podatki o plačilih in financiranju, izstavitve računa, naslov za dostavo, reševanja reklamacij, uveljavljanje garancije in ostale, z nakupom povezane komunikacije)
  • podatki, ki ste jih podali za privolitev za obveščanje preko e-pošte (ceniki, e-novice: obveščanje o akcijah, popustih in novostih o artiklih s katerimi poslujemo)
    Svoje podatke lahko kadarkoli spremenite in imate pravico, da dano privolitev kadarkoli prekličete.
  • podatki o uporabi in odzivu na našem spletnem mestu in v naših e-novicah

 

Hranjenje osebnih podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene sklenitve pogodbe, ohranjanja stika s partnerji, pripravo in posredovanje ponudb ter cenikov, odgovarjanje na povpraševanja, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja partnerjev s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in artiklov v elektronski pošti.

Podatke obdelujemo tudi za omogočanje registracije na naše spletno mesto, vodenje evidence registriranih partnerjev ter statistične analize o prodaji našega blaga in o uporabi našega spletnega mesta.

Osebne podatke hranimo v času, ko imate status registriranega uporabnika na našem spletnem mestu oziroma do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo. Posredovanje podatkov ali soglasja za hranjenje je prostovoljno.

Ker cenimo zaupanje, ki ste nam ga izkazali, ko ste z nami delili svoje osebne podatke, jih ne bomo posredovali nikomur, ki bi jih želel uporabiti v lastno korist ali izven družbe BITSET d.o.o.

Z vašimi podatki pri nas upravljajo sledeči oddelki:

  • prodaja
  • računovodstvo
  • logistika in servis
  • pogodbeni ponudniki dostavnih služb (npr. za dostavo in prevzem vaših pošiljk)

Pogodbeni ponudniki obdelujejo vaše osebne podatke izključno v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene ter jih iznašati izven EU.

 

Pravice uporabnikov

Od nas lahko kadarkoli zahtevate:

  • vpogled v osebne podatke, ki ste nam jih posredovali
  • popravek, dopolnitev, prepis vaših podatkov
  • potrditev in podrobnosti obdelave vaših podatkov
  • popoln izbris posredovanih podatkov
  • preklic soglasja za obdelavo in hranjenje podatkov


V kolikor menite, da so vam z naše strani kršene kakorkoli kršene pravice z naslova varstva osebnih podatkov, lahko kadarkoli podate pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji.

V kolikor želite več informacij, imate vprašanja o varstvu podatkov ali nam želite poslati sporočilo o poizvedbi ali izbrisu vaših podatkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate preko elektronskega naslova info@bitset.si.